jc - vila

hej! igår vart ingen uppdatering för blogg.se var sjukt segt och orkade inte vänta haha.
igår var vi ute på en barbacka sväng i skogen med planen att bara skritta och trava lite. men insåg att det fanns tusentals roliga och STORA vattenpölar så vi kunde inte låta bli att busa och galoppera lite igenom dom vilket båda uppskattade :)
sam har ju sen förra söndagen (tävling i vindeln) känts lite knölig och stel och varit väldigt kantig i sina gångarter. har förmodat att det bara varit en allmän stelhet och att han varit lite trött i kroppen. ridit som vanligt men bara tagit det lugnar och satt lite mindre press på honom.
men så i förrgår då vi va in och hoppa var han skit taggad och likaså igår. igår var traven riktigt trevlig men hade inte så stora förväntningar då jag fattade galopp. blev heeeelt chockad då han gjorde en grym vänsterfattning från skritt och sen hade världens rundaste och finaste typ "storhästgalopp", verkligen jätte kul!
tror att han behövde få hoppa och göra det han älskar och sen få vara ute och bara busa på och slippa alla krav som det på senare tid blivit väldigt mycket av.
det är lätt att glömma bort att bara låta dem gå och busa på när man blir så engagerad i att jobba vidare och hela tiden förbättra! så nu i veckan blir de ut och busa och bara skogen på hackamore eller tredelat. vi lämnar alltså pelhamet ett tag!
typiskt mina hästar :)
idag blir det en planerad vila, men hade blivit så hur som helst eftersom han slet av sig en sko igår och det har inte ens gått 6 veckor sen vi skodde. hoppas på att hovslagarn kommer imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0