jc - helgens resultat

hej! var ju på SURF och tävlade i helgen, och det har gått super tycker jag! Lite snabbt hur klasserna gick:
lördagens LB, 0/4 fel
han var pigg och stark, som vanligt. provade taktiken att rida på sista fem för hinder men de funkade inte alls. hittade inte mycket rytm men de gick bra endå, nollade grunden och fick fyra fel i omhoppningen då han tog i liiiiiiiiite i a hindret på kombinationen. Men nöjd!
lördagens LA, 18 fel
Han kom lite knöligt på de två första sprången och stannade på trean, förstärkte på bogen med spöet och jäklar vad han tog i sen! Fick sen tre nedslag, två var i kombinationerna (ett i vardera) sen på ett plank som han nuddade lite, de ligger ju på plana hållare så de faller direkt. och två tidsfel pga av stoppet. Men jag är trots allt nöjd. Lång bana på 15 språng och de är rätt svåra tycker jag! Men han börjar ta sig, eftersom de i stort sätt alltid är i slutet de börjar falla, då han blir liiite seg i benen.
söndagens LB, 10 fel
förmodligen sämsta klassen, han var stark som en oxe och detta var första klassen på dagen, vet inte om det hade med att de var så tidigt att göra? Men hur som helst, ingen katastrof klass egentligen. Fick först ett stopp in i kombinationen som stod i skugga och just en trippel bredvid så han bjöd på den först och han inte se kombinationen som vi skulle hoppa. Sen stanna hur många där, i och med att det tar lite tid för hästarna att ställa om ögonen från ljus till mörkt. Men ingen större skada skedd. Sen rev han ut i den kombinationen för att han backade som himla mycket och nådde inte riktigt. Sen förstås två tidsfel pga stoppet. Men han kändes rätt okontrollerbar här...
söndagens LA, 4 fel
HÄR VAR HAN GRYM, GRYM, GRYM!!!!!!!
oj vad nöjd jag var efteråt, han lyssnade var helt med på noterna och hade inga problem med banan (denna var lite kortare på 12 språng) och det kändes så bra för det var verkligen inte en lätt bana, hinderna kom hela tiden och många lite kluriga linjer. och det var sååååå många som hade jätte problem, det var bara tre nollor och fyra var utesl. Och sam går ju som ungponny och kommer in och har inga problem. Men han verkar ha fattat att han inte bara kan latja runt själv utan behöver lyssna på mig för han tog varje lite framåtdrivade/förhållning. Kom liiite långt ifrån på en bred trippel som han inte riktigt nådde över annars inga problem. Och han bjöd som tusan på kombinationerna (som vi haft problem med), grymma underbara ponny! Super avslut på helgen:)
förresten, min duktiga lilla kille har börjat byta galopp själv (a)
http://www.youtube.com/watch?v=1dGtiqe99Vw <länk till söndagens LA
gammal bild.
Annars då, skritt idag, vila två dagar sen. Om två helger kör vi ett sista meeting i vännäs och därefter får vi se vad som händer helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: amanda

Ni är så fina :D

2011-08-15 @ 17:18:43
URL: http://norrlandsryttare.blogg.se/
Postat av: amanda

Såg videon, ni är verkligen jättefina tillsammans!:D

2011-08-16 @ 21:00:08
URL: http://aviis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0